Basketbol Süper Ligi'nde Yeni Sezon Bein SPORTS'tan Canli Yayinlanacak

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve beIN SPORTS, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yayin haklari konusunda anlasmaya vardi.

Anlasma kapsaminda beIN SPORTS, Avrupa’nin en iyi ligleri arasinda gösterilen Basketbol Süper Ligi’ndeki tüm karsilasmalari canli yayinlayacak. Türkiye Basketbol Federasyonu ile beIN SPORTS’un, Basketbol Süper Ligi yayin haklari için yaptigi anlasma 3 yil süreyle devam edecek. Basketbol Süper Ligi’nde haftanin tüm karsilasmalari basketbolun yeni evi beIN SPORTS 5’te yayinlanacak. Ayrica her hafta iki maç da sifresiz beIN SPORTS HABER ekranlarinda izleyicisiyle bulusacak.

TBF Baskani Hidayet Türkoglu yayin haklari anlasmasi için su ifadeleri kullandi:

“Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yayin haklari için uzun süredir yürüttügümüz çalismalari, hem kulüplerimizin hem de Türk basketbolunun ortak faydalari dogrultusunda tamamlamis bulunuyoruz. 2022-2023 sezonundan baslamak üzere; önümüzdeki 3 yil basketbolun yeni adresi beIN SPORTS olacak. 3 sezon boyunca, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin her hafta tüm maçlari (8 karsilasma) canli yayinlanacak. Önceki yillarda oldugu gibi, yine her hafta iki maç sifresiz kanaldan basketbolseverler ile bulusacak. Spor yayinciligi konusunda ülkemizin en güvenilir kurumlarindan olan, basketbol yayinciligi konusunda kabul ve takdir görmüs bir tecrübe sahibi beIN SPORTS ile yaptigimiz anlasmanin camiamiza hayirli olmasini diliyorum.”

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Baskani Rashed Al-Marri ise konuyla ilgili “Avrupa basketbolunun en heyecan verici liglerinden biri olan Basketbol Süper Ligi’nin yeniden resmi yayincisi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türk sporunun en büyük yatirimcisi olarak yerli ve yabanci spor içeriklerini üyelerimize en iyi sekilde sunmak için çok çalisiyoruz. Önümüzdeki üç sezon boyunca, Basketbol Süper Ligi’nin gelisimine destek vermek için sabirsizlaniyoruz" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA