Yozgat Belediyesi Bozokspor Hazirliklara Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele verecek olan Yozgat Belediyesi Bozokspor, pazar günü konuk olacagi Yozgatspor 1959 FK maçi hazirliklarini sürdürüyor.

Polat Özkan yönetiminde antrenmanlarina devam eden Bozokspor, Yozgatspor 1959 FK maçindan galibiyetle ayrilmak istiyor. Antrenman sonrasi bir açiklama yapan Yozgat Belediyesi Bozokspor Teknik Direktörü Polat Özkan, "Takimimizin morali üst seviyede. Diger takimlara göre lige çok geç basladik ama kisa zamanda toparladik. Antrenmanda göstermis olduklari performanslarindan bunu anliyorum. Iki takim da bizim memleketimizin takimi. Çok heyecanli bir karsilasma olacak. Müsabakanin centilmenlik içinde geçmesini istiyoruz. Insallah memleketimiz için hayirli bir sonuç olur. Taraftarlarimiz adina çok mutluyum" diye konustu.

Takim kaptani Burak Emre Kayan ise; "Ligin ilk maçi bizim için çok önemli. Daha önce Yozgatspor 1959 FK’da 3-4 sene oynamisligim var. Benim için de çok büyük önem arz ediyor. 3 puanla baslamak istiyoruz. Hedefimiz sampiyonluk, bu dogrultuda takim halinde güzel çalisiyoruz. Iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yozgat’a kupayi getirecegiz" " ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA