Ilk Kez Katildilar 4 Oldular

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan ve bu yil 5’incisi düzenlenen Rumkale Su Sporlari Festivali yarismalarina ilk defa katilan Düzce Spor Akademisi 4. oldu.

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Gaziantep Büyüksehir Belediyesinin Firat nehri üzerinde bu yil besincisini düzenledigi Rumkale Su Sporlari festivaline ilk defa katilim sagladi. 13 ülke ve 38 sehirden gelen yaklasik bin 350 sporcunun katildigi festivalde Düzce Spor Akademisi 4’ü kadin olmak üzere 18 sporcu ile Düzce’yi temsil etti.

Dragon bot, su topu ve yüzme branslarinda kiyasiya mücadelelerin yasandigi Su Sporlari Festivalinde Düzce Belediyesi Spor Akademisi Dragon bransinin grup asamasinda rekor derece yaparak yari final grubuna katilma hakkini elde etti. Yari finalde de basarili bir sekilde yarisan Düzceli sporcular, final etabinda 6 takim arasinda ilk defa girdigi müsabakalardan 4. olarak önemli bir basari elde ederek adini duyurdu.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yasin Tüfekçi, Özel Kalem Müdürü Cihan Ünal ve Spor Akademisi Sorumlusu Tamer Elmaci’nin da katildigi festivalde Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’e Düzce’ye ait yöresel ürünler sepeti hediye edilerek Baskan Özlü’nün selamlari iletildi. Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin de sporculara hitaben “Özellikle sizin müsabakanizi da takip ettim, rekorunuza sahit oldum. Faruk (Özlü) Bey’e selamlarimi iletin” diyerek Spor Akademisi sporcularini tebrik etti.

Kaynak: İHA