Frutti Extra Bursaspor A Takimi Ve Genç Takimi'ndan Uludag Içecek'e Ziyaret

Frutti Extra Bursaspor A takimi ve Genç Takimi, yeni sezon öncesinde, Frutti Extra markasiyla takima isim sponsoru olan Uludag Içecek’in Inegöl Yenice’deki üretim tesislerini ziyaret etti.

Uludag Içecek Yenice Tesisleri’nde gerçeklesen ziyarette, Frutti Extra Bursasspor A Takimi, Frutti Extra Bursa Genç Takimi, Frutti Extra Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, Koç Dusan Alimpijevic, altyapi hocalari Ahmet Gürgen ve Engin Kömeç, teknik kadro ve aileleri katildi.

Üretime yerinde taniklik eden ‘Potanin Timsahlari’na evsahipligi yapan Uludag Içecek Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ömer Kizil, tesis ve üretimle ilgili sporculari bilgilendirdi.

Basketbolculari üretim tesislerinde bizzat gezdiren Kizil, daha sonra, fabrikanin tarihçesi, yapmis olduklari sponsorluklar ve ürünlerle ilgili Konferans Salonu’nda brifing verdi. Uludag Içecek’in ürünlerinde yüzde 100 seker pancari kullanmalari ve tüm ürünlerini koruyucusuz üretmeleri, basketbolcularin ilgisini çekti.

Uludag Ailesi ve yesil-beyazli ekip, birlikte ögle yemegi yiyerek moral depoladi.

Kaynak: İHA