Büyük Heyecana Sahne Olacak Downhill Cup Gölcük'te Yapilacak

Gölcük, 2 Ekim Pazar günü büyük heyecana sahne olacak Downhill Cup’a ev sahipligi yapacak.

Gölcük Belediyesi’nin destegiyle Gölcük Sarayli parkurunda yapilacak olan Downhill Cup’ta dag bisikletçileri, en iyi sürüslerini göstererek dereceye girmek için yarisacaklar. 2 Ekim Pazar günü Saat 14.00’da Sarayli’nin tepelerinde baslayacak yaris, saat 17.00’da köy meydaninda tamamlanacak. Türkiye’nin çesitli illerinden gelecek olan 53 sporcunun katilacagi ödüllü dag bisikleti yarismasi, “Elitler, Master, Küçükler ve Kadinlar” kategorilerinde yapilacak.

Gölcük’teki yarisin organizasyonunu yapan Gökmen Binici, "Bu sporun gelismesi adina dünyanin çesitli ülkelerinde düzenlenen Downhill Cup’i, Gölcük Sarayli parkurunda Gölcük Belediyemizin destegiyle yapiyoruz. Bizim önceligimiz, dört bir tarafi daglarla çevrili ülkemizde gençlerimize dag bisikleti sporunu sevdirmek ve profesyonel olarak yapmalarini saglamak. Gölcük yarisina da 53 sporcumuz katilacak ve agirlikli olarak gençler olacak. Bu noktada, bizlere destek olan Gölcük Belediye Baskanimiz Ali Yildirim Sezer’e ve emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Yarismalari izlemeye de tüm Gölcüklüleri davet ediyorum" dedi.

Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer ise "Spor kenti Gölcük hedefiyle alternatif sporlarinda ilçemizde yapilmasina önem veriyoruz. Dag bisikleti yarislari da bunlardan bir tanesi. Büyük heyecana sahne olacagini düsündügüm yarismaya katilacak bisikletçilere basarilar diliyor, hemsehrilerimizi de izlemeye davet ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA