Yillar Sonra Hediye Edilen Fotograf Duygusal Anlar Yasatti

Istemeyerek ayrildigi Kocaelispor’a karsi yillar sonra Ayvalikgücü Belediyespor formasiyla oynayan ve bir de gol atan Burak Özbakir, maçtan bir gün önce kaldiklari otelde kendisine hediye edilen fotograf nedeniyle duygu dolu anlar yasadi.

2014-2018 yillari arasinda Kocaelispor formasiyla 4 sezonda 111 maça çikan ve 16 gol atan, Körfez ekibiyle sampiyonluk yasayan ve taraftarin sevgisini kazanan Burak Özbakir, Ayvalikgücü Belediyespor kadrosunda Ziraat Türkiye Kupasi maçi için sahaya çikti. Yillar sonra Kocaelispor’a karsi oynayan ve oyundan çikarken kendisini alkislayan vefali taraftar grubu Hodri Meydan’i selamlayan Burak Özbakir maçtan sonra duygularini anlatti. Özbakir, “Bugün Kocaelispor gibi bir takima karsi çok iyi oynadik. Güzel de bir galibiyet aldik. Kocaelispor taraftarini ve Kocaeli’yi çok özlemistik. Gördük ve mutlu olduk. Oyundan çikarken beni alkisladiklarinda çok tuhaf hissettim. Degisik bir duyguydu. Beni eski günlere götürdüler. Bütün Kocaeli’ye, Kocaelispor taraftarina, herkese çok selamlar, onlari gördügüm için çok mutlu oldum. Insallah Kocaelispor bundan sonra hak ettigi yere gelir. Ayvalikgücü olarak da ligde hedefimiz önce play-off. Kupada da nereye kadar gidebilirsek oraya kadar ilerlemek istiyoruz” sözlerini kaydetti.



Polat Güren, “Bir fotograf geldi ve çok duygulandi”

2015 Ocak ayindan 2016 sezon sonuna kadar Gölcükspor’da forma giyen Polat Güren ise Burak Özbakir ile maçtan bir gün önce Kocaeli’ye geldiklerinde yasadiklarini ve maçla ilgili görüslerini paylasti. Güren, “Gölcükspor’da oynadim. Gölcükspor camiasina da selamlarimi iletiyorum. Bende, Burak da Kocaeli’nin ekmegini yedik. Izmit çok güzel bir sehir. Burak ile de hep konusuyoruz. Burada olmak keyifliydi. Burak açisindan özellikle çok mutlu oldum. Burak dün aksam çok heyecanliydi. Hatta bir fotograf geldi ve çok duygulandi. Burak Kocaelispor’da çok güzel seyler yasadi. Bazen bazi yerlerde hak ettigini alamiyorsunuz. Içinde onun buruklugu da var. Bu güzel camiaya karsi, bu güzel atmosferde maç oynamak çok keyifliydi. Öncelikli amacimiz herkesin begenecegi, huzurlu maç oynamakti. Nitekim öyle oldu. Iyi bir takimla oynayacaktik, yenebilecegimizi de düsünüyorduk. Zor maç olacagini düsünüyorduk, ona göre hazirlandik. Önde baskiyla dirençlerini kiracagimizi düsünüyorduk ki öyle oldu. Önde baskiyla top kazanip gol attik. Ikinci golü attiktan sonra özgüvenimiz artti, rahatladik. Bizim adimiza güzel bir maç oldu. Hedefimiz; ligde öncelikle play-off. Tecrübeli ve gençlerle harmanlanmis takimiz. Play-off oynayacagimiza net inaniyoruz. Insallah ondan sonra da sampiyonluk yasamak istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA