Pamukkale Belediyesporlu Isimlerden 11 Madalya

Pamukkale Belediyesporlu isimler hafta sonundaki organizasyonlardan 11 madalya ile ayrildi. Pamukkale Belediyesinin destekleriyle gerçeklesen 4. Iller Arasi Denizli Kick Boks Ligi 3. Etap sampiyonasinda mavi-beyazli kulüp 2 madalya alirken, dart ve yagli pehlivan güreslerinden de basarili sonuçlar çikti.



Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’nin de açilisina katildigi, Pamukkale Belediyesinin katkilariyla “4. Illerarasi Denizli Kick Boks Ligi” müsabakalari Hasan Güngör Spor Salonu’nda düzenlendi.

Pamukkale Belediyesporlu 3 sporcu Nazife Güçlü, Mehmet Eyüp Saka ve Görkem Duman da madalya için turnuvada yer aldi. Pamukkale Belediyesporlu 2 kick bokscu 1 gümüs ve 1 bronz madalya ile turnuvayi tamamladi. 79 kg Low Kick kategorisinde mavi beyazli kulüp için mücadele eden Görkem Duman ikinci olarak gümüs madalyayi kazanirken, 70 kg Low Kick kategorisinde Mehmet Eyüp Saka bronz madalyanin sahibi oldu.

Dart ve yagli güresten madalya geldi

Pamukkale’de gençlerin spor yapmasina olanak saglamak amaciyla kurulan Pamukkale Belediyespor Kulübü’nün dartçilari Ankara’da gerçeklesen Sehit Eren Bülbül Türkiye Dart Sampiyonasinda 1 altin, 2 gümüs ile 5 bronz madalyanin sahibi oldu. Yildiz kizlar kategorisinde yarisan Esma Dogan Türkiye birincisi olarak altin madalya; minikler kategorisinde Bekir Enes Altintas gümüs madalya; yildiz kizlar kategorisinde de gümüs madalya Pinar Önay’in oldu. Yildiz erkeklerde Ömer Türkarslan ve Harun Salih Turgut Türkiye üçüncüsü olurken, büyükler kategorisinde yarisan Emin Furkan Sahin de bronz madalyanin sahibi oldu. Genç kizlar da yarisan Pinar Önay ve genç erkekler de yarisan Harun Salih Turgut Türkiye üçüncüsü oldu. Pamukkale Belediyesporun yagli güresçileri de, Manisa’da bu yil 7’ncisi düzenlenen Yuntdagi Yagli Güresleri’ne katildi.

Yuntdagi Yagli Güresleri’ne 63’ü bas boyda olmak üzere 500’e yakin sporcu katilirken, Pamukkale Belediyespor’u temsilen küçük orta küçük boyda mücadele eden Yunus Emre Sakalli ikinci olarak gümüs madalya kazandi.

Kaynak: İHA