Osman Çelik Açiklamasi 'Ilk Iki Siranin Içerisine Girmek Istiyoruz'

Samsunspor’da takim kaptani Osman Çelik, bir an önce seri galibiyetler alip, ilk iki sira içerisine yerlesmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Bandirmaspor maçinin hazirliklarini sürdüren Samsunspor’da takim kaptani Osman Çelik, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sakatligini atlatarak takimla çalismalara basladigini ifade eden Çelik, Bandirmaspor mücadelesini kazanmak için mücadele edeceklerini vurguladi.

“Seri galibiyetler alip, hedefimiz olan ilk sira içerisine girmek istiyoruz”

Sakaryaspor galibiyetinin ardindan Bandirmaspor engelini de 3 puanla geçmek istediklerini belirten Osman Çelik, “Sakaryaspor maçi bizim için çok önemliydi. Kirilma maçi gibi bir maç oynadik. Saha içinde olmusum, disinda olmusum benim için çok fark etmiyor. Önemli olan Samsunspor’un basarisi. Kulübede de olsam, sahanin içinde de olsam, tribünde de olsam elimde ne geliyorsa yapiyorum. Her yerde arkadaslarima gerekli destegi veriyorum. Galip geldigimiz için mutluyduk. Nerede olursam olayim Samsunspor’a yardim etmeye çalisacagim. Bugün itibariyle idmana basliyorum. Hafta sonuna kadar hazir olacagimi düsünüyorum. Bandirmaspor deplasmani zor bir deplasman. Atmosfer ve saha sartlari zorlu ama basimiza bunlari ve ligi bilen bir hocamiz geldi. Bu bizim için arti. Biz de Sakaryaspor maçinda aldigimiz galibiyetin moral ve motivasyonuyla Bandirmaspor maçindan iyi bir skor ve sonuçla dönecegimizi ümit ediyoruz. Bu ligde 2-3 maçlik galibiyet serisi yapan hemen üst siralara tirmaniyor. Üst siralarla aramizda pek bir puan farki yok. Bir an önce seri galibiyetler alip, hedefimiz olan ilk iki sira içerisine girmek istiyoruz” dedi.

Osman Çelik, Samsunspor’un, Sakaryapsor’u 3-2 maglup ettigi müsabakada sakatligi nedeniyle oynayamamisti.

Kaynak: İHA