Kocasinan'in Masa Tenisi Erkek Ve Bayan Takimi, Yine Zirvede

Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takimi, düzenlenen Küçükler Türkiye Grup Eleme müsabakalarinda birinci oldu. Böylelikle Kocasinan Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takimi, elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasina katilmayi hak kazandi.



Türkiye tarihinde Avrupa Sampiyonasi Yildiz Bayan kategorisinde bir ilke imza atarak, ülkemize madalya kazandiran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Erkek ve Bayan Masa Tenisi Takimi, geçen sezonki performansina hiz kesmeden devam ediyor. Özellikle Spor Kulübü’nün üst üste aldigi basarili sonuçlar Kayseri’ye büyük gurur yasatiyor. Masa Tenisi’nde Kocasinan Belediye Spor Kulübü Erkek ve Bayan Takimi, 24-26 Eylül tarihleri arasinda Batman ilinde yapilan Küçükler Türkiye Grup Eleme müsabakalarinda birinci oldu. Müsabakalarda rakipleri karsisinda üstün bir oyun sergileyen masa tenisi takimlari, tüm karsilasmalari farkli skorlarla kazandi. Böylelikle Kocasinan Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takimi, elde ettikleri basarilarla Türkiye Sampiyonasina katilmayi hak kazandi. Sampiyonlukta Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in ve Kocasinan Belediyesi’nin büyük payi oldugunu belirten sporcular, spora ve sporcuya verdigi destekten dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Genç yeteneklerinin yetismelerinde büyük emekleri olan Milli Takim Antrenörü Halil Adak ile Kemal Balim ise sporun ve sporcunun dostu Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA