Kars 36 Spor, Diyarbekir Spor Maçi Hazirliklarini Tamamladi

Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupasi 2. Turu’nda oynayacagi Diyarbekir Spor maçinin hazirliklarini tamamlandi. Yesil beyazli ekip, yarin Diyarbakir’a hareket edecek.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takimlarindan Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupasi 2. Turu’nda persembe günü deplasmanda Diyarbekir Spor ile oynayacagi maçin hazirliklarini bugün yaptigi çalismayla tamamladi.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu’nda Teknik Direktör Yusuf Sacit Çelik nezaretinde yapilan antrenmani Kulüp Baskani Erkan Aydin da izledi.

Antrenman sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunun Teknik Direktör Çelik, Diyarbakir’dan tur atlayarak döneceklerini söyledi.

Çelik, “Insallah persembe günü Diyarbekir Spor ile Diyarbakir’da Ziraat Türkiye Kupasi mücadelesi verecegiz. Hedefimiz 2017’de basardigimiz gibi besinci turlara çiktigimiz gibi hedefimiz bu, söz veriyorum. Biz buradan Diyarbekir Spor’u elemek için gidiyoruz. Sirf Türkiye Kupasi’na katilmak için gitmiyoruz. Kesinlikle elemek için gidiyoruz. Orada elimizden gelen en güzelini, en verimlisini, en istikrarlisini yapmaya çalisacagiz” dedi.

15 gündür mücadeleye hazirlandiklarini ifade eden yesil-beyazli takimin kaptani Serkan Ersöyleyen, “15 gündür hazirlaniyoruz. Iyi bir ortamimiz var, genç bir ekip var. Çok iyi hazirlandik. Bu turu geçecegimize inaniyoruz” diye konustu.

Hazirliklarini tamamlayan yesil-beyazli ekip, yarin sabah karsilasmanin oynanacagi Diyarbakir’a gidecek.

Kaynak: İHA