Fan Token Sahipleri Ballon D'or Ödül Törenine Gidiyor

Taraftar etkilesim ve ödüllendirme platformu Socios.com, Ballon d’Or ödül törenine, Fan Token sahibi olan sporseverlerden bazilarinin da katilma firsatini yakalayacagini açikladi.

Taraftar etkilesim ve ödüllendirme platformu Socios.com, Ballon d’Or Ödülleri’nin bu sene de resmi sponsoru oldu. 66 yildir düzenlenen Ballon d’Or Ödülleri 17 Ekim tarihinde Paris’te Theatre du Chatelet’de gerçeklesecek. Bu geceye Socios.com uygulamasini indirerek Fan Token sahibi olan sporseverlerden bazilari da katilma firsatini yakalayacak. Düzenlenecek etkinlik öncesi yapilan açiklamada Socios.com CEO’su Alexandre Dreyfus, “Bir kez daha Ballon d’Or ile partner olmaktan keyif duyuyoruz. Bu bize de futbolun en prestijli ve geleneksel ödülünde kendi markamizi parlatma imkani veriyor. Milyonlarca taraftar hali hazirda Socios.com ile keyifli zamanlar geçirirken, böylesi bir görünürlük sayesinde büyüyen ödül ve etkilesim toplulugumuza milyonlarca yeni taraftar da ekleyebilecegiz” ifadelerini kullandi.

Socios.com ekosisteminde FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, AC Milan, Inter Milan, Arsenal, Napoli, Valencia, Atletico de Madrid gibi futbol devleri ve daha pek çok önemli Avrupa takimi yer aliyor. Socios.com ayrica Brezilya, Meksika, Sili ve Arjantin’in birçok kulübünün bulundugu Güney Amerika’da da önemli bir varlik sergiliyor. Futbola ek olarak, MMA devleri UFC, önde gelen Formula 1 takimlari, birçok e-spor takimi ve NBA, NHL, NFL ve MLS’i de barindiran 70’ten fazla ABD spor kulübü de partnerler arasinda.

Kaynak: İHA