Cebelibereket Okçuluk Turnuvasi 1 Ekim'de

Osmaniye’de, Cebelibereket Okçuluk Turnuvasi’nin 5’incisi Avukat Selahattin Arpaci anisina

düzenlenecek.

Ergenekon Kent Ormani’nda düzenlenecek olan 5. Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Turnuvasi geleneksel okçuluk sporunun Osmaniye’de baslamasina önderlik eden merhum Avukat Selahattin Arpaci anisina yapilacak.

1 Ekim Cumartesi günü Ergenekon Kent Ormani’nda gerçeklesecek olan turnuvaya Türkiye’nin dört bir tarafindan geleneksel okçuluk sporuna gönül veren yaklasik 400 sporcunun katilmasi bekleniyor. Osmaniye Belediyesinin himayesinde Cebelibereket Geleneksel Okçuluk ve Osmaniye Kayi Geleneksel Okçuluk Kulüplerinin destekleri ile gerçeklesecek olan turnuva saat 10.00’da baslayip gün boyu devam edecek.

Turnuvaya vatandaslari davet eden Belediye Baskani Kadir Kara, “Okçuluk turnuvasinin sehrimizde baslamasinda ve bu sporun yayginlasmasinda büyük gayretleri olan merhum Avukat Selahattin Arpaci’yi sükranla yâd ediyorum. Bu yil kemankesler oklarini, her daim gönüllerde yasayacak olan Selahattin Arpaci anisina hedefle bulusturacaklar. Ilk dört turnuvayi kendisi ve ekip arkadaslarinin okçuluk sporunu sevdirmek ve yayginlastirmak adina gösterdikleri büyük çabalari esliginde yaptik. Insallah cumartesi günü besincisini gerçeklestirecegiz. Osmaniye Belediyesi 5.Cebelibereket Geleneksel Okçuluk Turnuvasina tüm hemserilerimi davet ediyor, sehrimizden ve ülkemizin her bölgesinden katki ve katilimlariyla bizlere destek veren tüm sporcularimiza basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA