Bodrumspor, Rize Deplasmanindan Galibiyetle Dönmek Istiyor

Rizespor maçindan galibiyetle dönmek istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Hazirliklarimizi sürdürüyoruz, zor bir maça gidecegiz. Müsabakayi iyi degerlendirebilen, maçtan çok farkli çikabiliyor. Insallah hazirliklarimizi sahaya dogru bir sekilde yansitip, 3 puanla dönebiliriz" dedi.

Spor Toto 1. Lig’de oynadigi 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 maglubiyet alan Bomdrumspor, 11 puanla 2. sirada yer aliyor. Ligin 7. haftasinda deplasmanda Çaykur Rizespor ile karsilasacak olan Bodrumspor, Yaliçiftlik Tesisleri’nde antrenmanlara basladi.

Sakatligi sona eren Koray Kilinç takimla çalisirken, Erkan Degismez ve Yekta Kurtulus’un tedavi süreçlerinin devam ettigi belirtildi. Takimda kart cezalisi bulunmazken, Bodrum temsilcisi evine 3 puanla geri dönmek istiyor.

"Zor bir maça gidecegiz"

Basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Ara vardi ve bu bizim için iyi oldu. Bir kisim arkadaslarimizla çalismalarimizi sürdürdük. Az oynayan arkadaslarimizla da hazirlik maçi yaptik. Bizim için oyunsal anlamda iyi ve keyifli geçti. Hazirliklarimizi sürdürüyoruz, zor bir maça gidecegiz. Süper Lig’den düsmüs, kadro kalitesi kismen de olsa Süper Lig oyuncularini bulunduran güçlü, iyi takimla oynayacagiz. Bu ligde hep söylüyorum oynadigimiz bütün maçlar zor. Müsabakayi iyi degerlendirebilen maçtan çok farkli çikabiliyor. Insallah hazirliklarimizi sahaya dogru bir sekilde yansitip 3 puanla dönebiliriz. Erkan ve Yekta’nin hafif sakatligi var, maça yetisip yetismeyecegi belli degil. Koray bizimle antrenmanlara basladi, kart cezali oyuncumuz yok" ifadelerini kullandi.

Rize maçindan galip gelmek istediklerini söyleyen Erdem Çetinkaya da, "Bu hafta yeni basladi, idmanlarimizi sürdürüyoruz. Insallah Rize maçindan galip gelmek istiyoruz. Ligdeki her maç zor, Rize’de büyük bir camia insallah hayirlisi ne ise o olur" diye konustu.

Omar Imeri ise su cümlelere yer verdi:

"Milli ara bize iyi geldi. Çokça idman yaptik ve daha sonra hazirlik maçi yaptik. Hazirlandik, Rize’ye deplasmana gidecegiz. Zor bir deplasman ama elimizden geleni yapip 3 puanla dönmek istiyoruz. Manisa maçi talihsiz geçti, öndeydik sonlara dogru gol yiyince takim düstü. Yapacak bir sey yok. Diger maçlara konsantre olup yenmemiz gerekiyor."

Kaynak: İHA