Baskan Toplaloglu, Milli Sporcu Sen'i Agirladi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Italya’da düzenlenen Dünya Gençler Bocce Sampiyonasi’nda altin nokta disiplininde dünya sampiyonu olan Mikayil Sen’i agirladi.

Milli sporcu Sen’e ziyareti sirasinda, Bocce Milli Takim Antrenörü Erdal Buyruk ve milli sporcu Salim Kunduz da eslik etti.

Belediye Baskani Topaloglu, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, dünya sampiyonu olan Mikayil Sen’i ve antrenörü Erdal Buyruk’u tebrik ettigini söyledi.



Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarini ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Baskan Topaloglu, “Mikayil Sen, Kemerimizin gururu oldu. Roma’dan altin madalya ile döndü. Elde ettigi dünya sampiyonlugu için kendisini tebrik ediyorum. Kemer Belediyesi olarak sporcumuz ve antrenörümüz ile ilgili üzerimize düsen ne varsa yapmaya haziriz. Milli sporcumuza basarilarinin devamini dilerim” diye konustu.

Baskan Topaloglu, ziyaret sonrasi milli sporcularla ve antrenörleri ile hatira fotografi çektirdi ve Kemer kolonyasi hediye etti.

Milli sporcu Mikayil Sen, Italyan rakibi Tommaso Martini’yle finalde karsilasmis, 24 puanlik atisiyla Avrupa rekoru kirarak altin madalyanin sahibi olmustu.

Kaynak: İHA