Atletizm Federasyonu Baskani Çintimar, Izmir'de Olimpik Sporcularla Bulustu

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Baskani Fatih Çintimar, Izmir’de düzenlenen vizyon toplantisinda olimpik sporcularla bir araya geldi.

Izmir’deki TAF Yüksek Performans Merkezi’nde düzenlenen vizyon toplantisinin açilisinda konusan TAF Baskani Fatih Çintimar, toplantida 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari’na hazirlik sürecinin planlanacagini aktardi.

19. Akdeniz Oyunlari’nda 7’si altin toplam 15 madalya kazanan Türkiye Atletizm Milli Takimi’nin tarihinde madalya siralamasinda ilk kez birinciligi elde ettigini hatirlatan Çintimar, 2023 yilinda Avrupa ve dünya sampiyonasiyla basari grafigini sürdürmek istediklerini bildirdi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunlari için de simdiden yol haritasini ortaya koyacaklarini aktaran Çintimar, “Burada 100 olimpik sporcumuz ve teknik heyetimizle önümüzdeki yili planlayacagiz. Ona göre de sporcularimiz, fizyoterapistlerimiz, doktorlarimiz, psikologlarimiz ve antrenörlerimiz esliginde bir yol haritasi içerisinde hedefe kilitlenerek yürümek istiyoruz” diye konustu.

Toplantiya katilan Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Baskani Oguz Tongsir de dernegin yaklasik 2 bine yaklasan spor muhabiri, kameraman ve televizyoncudan olustugunu, meslegin çati kurulusu olduklarini söyledi.

Yapilan çalismalardan bahseden Tongsir, sporcularla tanisarak basari hikayelerini dinledi.

Toplantida olimpik sporcular, antrenörler ve idareciler de turnuvalara hazirlik süreçlerini degerlendirdi. Toplantiya TSYD Izmir Sube Baskani Bahri Okumus ve yönetim kurulu üyeleri de katildi.

Kaynak: İHA