8 Yildir Sampiyonlugu Kaptirmiyorlar

Samsun Büyüksehir Belediyesi Dragon Bot Takimi, Gaziantep’te düzenlenen Rumkale Su Sporlari Festivali’ndeki yarismada birinci oldu. Kupa ve ödülleri ile Samsun’a dönen takim 2014 yilindan bu yana sürdürdükleri sampiyonlugu kimseye kaptirmadi.

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan ve bu yil 5’incisi düzenlenen Rumkale Su Sporlari Festivali’nin yarisma sonuçlari belli oldu. 13 ülke ve 38 sehirden 1350 sporcunun katildigi festivalde yarismacilar gün boyunca dragon bot, su topu ve yüzme yarislarinda kiyasiya mücadele etti. 29 takimin yaristigi Dragon Bot Yarismasi’nda ise Samsun Büyüksehir Belediyesi takimi sampiyon oldu. A&T Bank Takimi ikinci, Balance Tuzla Takimi üçüncü oldu.

Takimin antrenörü Zafer Benli, “Yürekten ve inanarak kürek çeken sporcularimi cani gönülden tebrik ediyorum. Takimimizdaki her bir arkadasimiz milli sporculara karsi kiyasiya mücadele etti. Çalismalarimizin emegini aldik. Takim kaptanimiz Naci Imamoglu ile birlikte 2014 yilindan bu yana Samsun’dan sampiyonlugu kaptirmadik. Kaptirmamak için tüm ekip olarak canla basla çalismaya devam ediyoruz. Bizlere inanip desteklerini esirgemeyen basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mustafa Demir tesekkür ediyoruz. Insallah hedefimiz daha güzel basarilar ile sehrimizi temsil etmek" dedi.

Takimi tebrik eden Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir de elde edilen basarinin kendilerini gururlandirdigini ve mutlu ettigini söyledi.

Baskan Demir, "Sporcularimizin hazirlanmasinda emekleri olan antrenörümüze, takim kaptanimiza ve basarilari ile bizleri gururlandiran sporcu kardeslerime tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA