3. Uluslararasi Geleneksel Macera Off-Road Oyunlari Için Hazirliklar Basladi

Erzurum’da 15-16 Ekim’de 3’üncüsü gerçeklesecek olan Uluslararasi Erzurum Büyüksehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunlari için hazirliklara baslandi.

15-16 Ekim’de Erzurum’da düzenlenecek olan 3. Uluslararasi Erzurum Büyüksehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunlari için hazirliklara baslandi. 170 metrelik pist ile sehrin merkezine yapilan oyun alaninda parkur hazirliklarina baslayan Macera Off-Road Doga Sporlari Kulübü her geçen yil çitayi daha da üste tasiyor.

Erzurum Macera Off-Road Kulüp Baskani Lokman Toptas, “Bu yil üçüncüsünü düzenleyecegimiz Erzurum Büyüksehir Belediyesi Geleneksel Macera Off-Road Oyunlari’nin 15-16 Ekim’de startini verecegiz. Oyunlar için su anda 1700 metrelik etap hazirligimiz basladi.

Su anda 60 ilden 4 ülkeden ciddi bir katilimimiz olacak. Yaklasik 4 binin üzerinde yerli ve yabanci turist beklemekteyiz. Insallah kazasiz belasiz bir sekilde bu organizasyonu bitirecegiz" dedi.



Kisa merhaba organizasyonu

3. Geleneksel Uluslararasi Erzurum Büyüksehir Belediyesi Macera Off-Road oyunlari ile kisa merhaba diyeceklerini ifade eden Toptas, “Erzurum kis turizminde daha fazla aktivite yapilan bir ildir ve bizimde burada kisa merhaba organizasyonu ile off-road oyunlarimizi baslatmak istedik. Kis turizminde kar safarisi, lastik raftingi ile devam etmeyi planliyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA