Volkan Demirel Açiklamasi 'Ilk 6 Haftayi Herkes Kafasindan Silsin'

Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel, beyaz bir sayfa açtiklarini ve her zaman sonuç almaya odakli bir takim olacaklarini söyledi.

Hatayspor’da, Serkan Özbalta’dan bosalan teknik direktörlük görevine getirilen Volkan Demirel için Hatay Stadyumu’nda basin toplantisi gerçeklestirildi.

Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas’in da katildigi toplantida Teknik Direktör Volkan Demirel, ekip arkadaslari ile beraber çalisarak Hatayspor’u yukarilara dogru emin adimlarla tasiyacaklarini belirtti.



Lütfü Savas: "Hem hocamiza hem ekibine yeni anlasmamiz hayirli olsun"

Hatayspor Onursal Baskani Lütfü Savas, Volkan Demirel ve ekibine hayirli olsun temennisini dileyerek, “Volkan hocamizin geçmisine baktik, geçen yilki basarilarina çaktik, ekibi ile birlikte basarili bir hocamiz. O da bizi takip etmis, Hatayspor’u basariya götürecegine inanmis. Biz geçen hafta anlasma yaptik, Çarsamba gününden itibaren çalismaya basladi.

Hem hocamiza hem ekibine yeni anlasmamiz hayirli olsun” dedi.



Volkan Demirel: "Her zaman sonuç almaya odakli bir takim olacagiz"

Volkan Demirel, herkesin kendilerine olan inanci, duygusu ve sinerjisinin çok mutlu ettigini belirterek, “Tabii ki basta baskanim olmak üzere yönetici agabeylerim, arkadaslarim, kardeslerim olmak üzere beni Hatay camiasina kattiklari için, Hataylilari tanimama firsat verdikleri için, sokaklardaki bana ilgiyi, alakayi, sevgiyi gösterdikleri için öncelikle tesekkür ediyorum. Gerçekten beni çok degerlendirdi ve onurlandirdi. Buradaki insanlarin bana yaklasimi, bunlarin hepsi baskanim ve yöneticiler sayesinde oldu. Ekiple geldik ve gerçekten sanki uzun zamandir burada yasiyormusuz gibi herkesin bize olan inanci, duygusu, sinerjisi çok mutlu etti. Evet, Hatayspor hakkinda bilgimiz vardi, arastirmistik, oyunculari biliyorduk, analizimizi yapmistik. Ama buradaki ortami, buradaki insanlari görünce gerçekten daha da dogru yerde oldugumuzu, dogru karar verdigimizi anladik. O yüzden baskanimin da dedigi gibi hem bizim adimiza, hem Hatayspor adina insallah güzel bir süreç olacaktir. Elimizden geleni geldigi kadariyla yapabileceklerimizi biliyoruz. Yapacaklarimiz dogrultusunda da ekip arkadaslarimla beraber çalisarak yukarilara dogru emin adimlarla ilerleyecegiz” ifadelerini kullandi.

Ligin ilk 6 haftasini tüm Hataylilarin kafasindan silmesini istedigini dile getiren Demirel, “Bizden önce bir ekip vardi, onlari saygi duyuyorum ama bazen istedikleriniz sahaya yansimiyor. Onlarda çalisip, kafa yormuslardir ama futbolda her zaman istedikleriniz sahaya yansitamiyorsunuz. Takimada söyledim, sehre de söylüyorum, ilk 6 haftayi herkes kafasindan silsin. Bundan sonra beyaz sayfa ile beraber Hatayspor’u en iyi sekilde oynatarak, belki ilk baslarda hosunuza gitmeyen oyun olabilir ama skor olarak her zaman sonuç almaya odakli bir takim olacagiz. Sahada en azindan mücadele eden omuz omuza girdiginde yikilmayan veya ataga çiktiginda tüm takimin onu hissetmesi, topu kaptirdigi yerde bütün takimin o topu geri almasi ile o hissiyati verecek bir takimla ilk maçimizdan itibaren mücadele edecegiz. Takim su anda mutlu, herkes çalisiyor. Milli takim arasi da çalisma adina bizim için iyi bir firsat oldu. Ekip arkadaslarimiz ile planlamayi yapmistik, Sivasspor maçini kazanarak Hatay’a geri dönmek adina. Insallah çalismamizin karsiligini güzel bir galibiyetle alip buraya gelip bir sonraki haftayi Hatay halki ile beraber bekleyecegiz” diye konustu.

Toplantinin ardindan Hataysporlu yöneticiler, Volkan Demirel ve basin mensuplari günün anisina hatira fotografi çekildi.

Kaynak: İHA