Fatsa'da Off-Road Yarislari Nefes Kesti

Karadeniz Off-Road (KOK) Kupasi 2. ayak yarisi Ordu’nun Fatsa ilçesinde özel olarak hazirlanan parkurda gerçeklesti.

Organizasyonunu Fatsa Off Road Kulübü, Ordu Büyüksehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi’nin yaptigi yarismada, pilotlarin dereceye girmek için yaptigi heyecanli hareketler yarislara gelenlere heyecan dolu anlar yasatti.

Evkaf Mahallesi’nde bulunan Fatsa Limani karsisinda start alan Karadeniz Off-Road Kupasi, kiyasiya mücadelenin yani sira heyecan dolu anlarin yasamasina neden oldu. 24 araç yarismalarda start alirken, etap içinde arizalan araçlar nedeniyle bu sayi ileriki etaplarda daha da asagi düstü.

Fatsa’da böyle organizasyonlarin yapilmasinin önemli oldugunu belirten Fatsa Off-Road Kulübü Baskani Üzeyir Erdogan, “Yarislara katilim gerçekten çok güzel. Farkli illerden yarismacilari Fatsa’da konuk ettik, heyecanli dakikalar yasandi yarismalarda. Bizler de farkli illerde düzenlenen yarislara katiliyoruz. Parkurumuzu özel hazirladik ve gerçekten araçlar burada çok zorlandilar. Seyircilerin katilimi bizleri memnun etti. Fatsalilar 10 yildir bu yarislara ev sahipligi yapti. Adrenali yüksek bir spor oldugu için yaris alaninda heyecanli dakikalara sahne oluyor. Bir çok ilden de seyirciler geldi. 24 yaris abasi ile 48 sporcumuz kiyasiya yaristi” diye konustu.

Kaynak: İHA