Türkiye Drag Sampiyonasi Kepez'de

Kepez Belediyesi’nin Odabasi Mahallesi’nde açtigi Kepez Drag Pisti, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF)’nun yaris takviminde yer alan Türkiye Drag Sampiyonasi 2. Ayak Yarisi’na ev sahipligi yapacak.

Kepez Belediyesi, sik sik düzenledigi drag yarislariyla hiz tutkunlarini Kepez’de bir araya getiriyor. Geçtigimiz günlerde otodrag tutkunlarini Kepez’de bulusturan Kepez Belediyesi, bu hafta sonu da motor tutkunlarini agirliyor. Kepez Belediyesi’nin Odabasi Mahallesi’ndeki yaris pistinde 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde motodrag heyecani yasanacak. Kepez Drag Pisti’nde motosikletlerin 402 metre süren yarisi Süper Street, Pro Street, Street2, Street750, Street600, Standart1, Standart2, Pro300 ve Kadinlar sinifinda düzenlenecek.

Gaziantep Motosiklet Kulübü tarafindan organize edilecek yarislara Türkiye’nin dört bir yanindan sporcular katilacak. Yarislar 24 Eylül Cumartesi günü antrenman ve siralama turlariyla baslayacak. 25 Eylül Pazar günü ise birbirinden heyecanli yarislar Kepez Drag Pisti’nde düzenlenecek. Nefeslerin tutuldugu yarislarda, motor tutkunlari birincilik kupasi için kiyasiya mücadele ederken, tribünleri dolduran izleyicilerde adrenalin yüklü yarislari izlemenin keyfini yasayacak.

Kaynak: İHA