Nilüfer Belediyespor'un Yeni Baskani Tamer Isler

Nilüfer Belediyespor Baskanligini bir süredir devam ettiren Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, yerini As Baskan olan Tamer Isler’e devretti.

Nilüfer Belediyespor’da yeni sezon yeni baskanla devam edecek. Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, islerinin yogunlugu nedeniyle Nilüfer Belediyespor Kulübü Baskanligi görevini birakti. Baskan Erdem’den bosalan koltuga, kulüpte As Baskan olarak görev yapan Tamer Isler getirildi.

Tamer isler yeni sezonda Nilüfer Belediyespor Kulübü Baskani olarak görevine devam edecek. Sezona iddiali girdiklerini söyleyen Tamer Isler, basari grafigini yükseltme hedefiyle çalisacaklarini ifade etti.

Her zaman önceligi Bursa ve Nilüfer’in gençlerine vereceklerini ifade eden Isler, “Bu sayede profesyonel ve amatör takimlarimizin neredeyse tamami alt yapidan yetisecek sporculardan olusacak. Imkanlarimizin tamamini her zaman oldugu gibi tesislesme ve alt yapilara yatirim yaparak degerlendirecegiz. Bunun meyvelerini de ilerideki yillarda a takimlara, milli takimlara ve olimpiyatlara katilan sporcular olarak gördügümüzde gurur duyacagiz. Bu sayede gelecegimizi güvence altina almis olacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA