Marmaris'te SMA Hastasi Zehra Bebek Için Düzenlenen Turnuvada 100 Bin TL Toplandi

Marmarisli SMA hastasi Zehra bebege destek için Marmaris Belediyesi’nin katkilariyla Güney Ege Asçilar Dernegi tarafindan düzenlenen futbol turnuvasinda yaklasik 100 bin lira toplandi.



Marmarisli SMA Tip 1 hastasi 10 aylik Zehra bebek için baslatilan destek kampanyasi çerçevesinde Güney Ege Asçilar Dernegi’nin Marmaris Belediyesi’nin katkilariyla düzenledigi turnuvanin finalinde kupa töreni yapildi. Törene 10 aylik Fatma Zehra Dag’in ailesi, Marmaris Belediye Baskan Yardimcisi Burak Demirtas, Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi ve Marmaris Belediye Gençlikspor Baskani Hasan Yaylali, Güney Ege Asçilar Dernegi (GEMAD) Baskani Çetin Deniz ve çok sayida davetli katildi.

Turnuvada Zehra bebek için yaklasik 100 bin lira bagis toplandi.

Asçilar, otel çalisanlari, tedarik firmalarin personelleri ve gazetecilerden olusan 15 takimin mücadele ettigi turnuvanin sampiyonu Orka Lotus Beach Hotel oldu. Ikincilik kupasini IP (Ideal) Hotels alirken, turnuvanin üçüncüsü ise Green Nature Diamond Hotel oldu. Ayrica turnuvanin en centilmen takimi kupasini ise Marmaris Basin ekibi aldi.

Turnuvanin amacina ulastigini ifade eden Güney Ege Asçilar Dernegi Baskani Çetin Deniz, “Turnuvaya katilan, destek veren, sponsor olan herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Sizlerin destegi ile 100 bin lirayi askin bir para toparladik ama tabi ki yeterli degil. Bu turnuvada çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Sizlerin destegi ile SMA degil Zehra Bebek kazanacak” dedi.

Kaynak: İHA