Manisaspor Sezon Açilisini Gerçeklestirdi

Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Manisaspor, Tarik Almis Tesisleri’nde sezon açilisini gerçeklestirdi.

Tarik Almis Tesisleri’nde kulüp yönetimi, hocalari, A takimi ve Akademi gruplari ile birlikte sezon açilisi yapan Manisaspor, yeni sezon öncesinde toplu fotograf çekimi ile 2022-2023 sezonuna ’Merhaba’ dedi.

Sezon açilisinda konusan Manisaspor Baskani Ümit Atli, "Öncelikle bugün aramizdan ayrilan pilot takimimiz Murat Germen Spor Kulübü’nün formasini terletmis Erol Can Yolcu kardesimizin vefati bizleri derinden üzmüs olup burdan tekrar genç kardesimize Allah’tan rahmet, ailesine bassagligi dileklerimi iletmek istiyorum. Erol kardesimizin mekani cennet olsun insallah." diyerek Erol Can Yolcu’nun ailesine bassagligi diledi.

"Bugün sezon açilisimizi gerçeklestirdik." diyerek konusmasina devam eden Baskan Atli, "En küçük gruplarimizdan, A takimimiza kadar tüm sporcularimiz ile bugün biraraya gelerek ne kadar büyük bir olusum içerisinde oldugumuzu tekrar tüm spor kamuoyuna göstermenin mutlulugunu yasadik. 2022-2023 sezonunda basta büyük emekleri olan, özveri ile çalisan hocalarimiz olmak üzere, tüm takimlarimiza kazasiz, belasiz, sakatliksiz bir sezon geçirmeyi Allah’tan niyaz ediyor basarilar diliyorum” dedi.

Sezon açilisi toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İHA