Bursaspor Tozluk Sponsorlugundan 125 Bin TL Kazanç Sagladi

Aroma firmasi ile sponsorluk anlasmasi imzayan Bursaspor, bu isbirliginden 125 bin TL kazanç sagladi. Ayrica Baskan Ömer Furkan Banaz, Bursaspor’un deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler’le oynayacagi maçi TRT Kurdi’nin yayinlayacagini açikladi.

Bursaspor Kulübü, tozluk sponsorlugu konusunda Aroma ile anlasmaya vardi. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde yapilan lanmana Baskan Ömer Furkan Banaz ve Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Alp katildi.

“Tribünlerde çok emegi olan Raif Balkan abimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerine baslayan Baskan Banaz, “Forma ve sort sponsorularimizdan sonra tozlukla alakali olan süreci de tamamladik. Bursaspor’a her ortamda destek veren roma firmasina çok tesekkür ediyorum. Bu süre zarfinda ikili görüsmelerimizde bazi kirginliklar olsa da bizleri üzmeyip bu sürecin içinde olduklari için kendilerine tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Baskan Ömer Furkan Banaz, Bursaspor’un kasasina bu anlasmadan 125 bin TL+KDV geliri girecegini belirtti.



Bursaspor’un Amed Sportif Faaliyetler maçi TRT Kurdi’de!

Bursaspor Baskani Ömer Furkan Banaz, pazar günü oynayacaklari Amed Sportif Faaliyetler maçinin TRT Kurdi’den yayinlacagini açikladi.

Banaz, “15 gündür gündemimizde olan konu. Birçok konuda irtibatlarimiz oldu. Ev sahibi takimla irtibat kurduk. Karsilikli belli bir seviyeye geldik. Bu süre zarfinda bize TFF Baskani Mehmet Büyükeksi’nin de desteklerini hissettik. TRT Kurdi’de maç yayini gerçeklesecek. Taraftarimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA