Boluspor Kaptani Karadeniz'in Hedefi Takimi Üst Lige Çikarmak

Boluspor kaptani Gökhan Karadeniz, "Buraya transfer olurken bir amacim vardi. Hedefim burayi sampiyon yapip üst lige çikarmak" dedi.

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Boluspor, milli maç arasinin ardindan oynayacagi Tuzlaspor karsilasmasi için hazirliklarini sürdürüyor. Teknik direktör Sait Karafirtinalar yönetiminde günde çift antrenmanla hazirliklarini sürdüren kirmizi-beyazli ekip, ligin ilk 5 haftasinda gösterdikleri performansi devam ettirmek istiyor. Açiklamalarda bulunan Boluspor kaptani Gökhan Karadeniz, yeni bir takim olduklarini belirterek, "Bizim için ilk 5 hafta çok iyi geçti. Iyi rakiplerle de oynadik. Topladigimiz puanlarla güzel geçti. Takim olarak yeni bir takimiz. Çok yeni transfer geldi. Takim olarak güzel bir uyum yakaladik. Insallah bundan sonraki haftalarda da devami gelir” seklinde konustu.



"Transfer olurken hedefim vardi"

Hedefinin takimiyla üst lige çikmak oldugunu belirten Karadeniz, “Buraya transfer olurken bir amacim vardi. Hedefim burayi sampiyon yapip üst lige çikarmak. Sehirle de kanimiz uyustu. Baska takimlarda oynarken de oynamak istedigim bir takimdi. Kafa olarak, fiziksel olarak buradayim. Takimin sampiyonlugu için elimden ne geliyorsa yapacagim" ifadelerine yer verdi.

"Antrenmanlara basladim"

Karadeniz, sakatliginin ardindan güçlü döndügünün altini çizerek, "2 hafta önce antrenmanda bir sakatlik yasadim. O süreci de 2 gün önce atlattim. Antrenmanlara basladik. Çok güçlü döndüm. Takim arkadaslarimla çalismayi özlemisim. Tuzla maçiyla beraber formama kavusup elimden ne geliyorsa takim için yapacagim” diye konustu.

Kaynak: İHA