Baspehlivan Ali Gürbüz, Dösemealti'na Transfer Oldu

Kirkpinar baspehlivanlarindan Ali Gürbüz, Kirkgöz Dösemealti Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne transfer oldu. Baspehlivan Gürbüz, Dösemealti’ni ve kendisini en iyi sekilde temsil etmek için mücadele verecegini söyledi.

Kirkpinar Yagli Güresleri ve 670. Tarihi Elmali Güresleri Baspehlivani Ali Gürbüz, Kirkgöz Dösemealti Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile 1+1 yillik sözlesme imzaladi. Gürbüz ile birlikte bu yil 66. Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri’nde basalti boyunda sampiyon olarak baspehlivanliga yükselen Ali Ihsan Batmaz da Dösemealti Belediyesi’ne transfer oldu.

Baspehlivan Ali Gürbüz, imza töreninde yaptigi konusmada, çok mutlu oldugunu belirterek, “Böyle görkemli bir törene katilan tüm güresseverlere tesekkür etmek istiyorum. Dösemealti ve kendi ismimi en iyi sekilde temsil etmek için mücadele edecegim. Basta Belediye Baskanimiz Turgay Genç ve yöneticilere ata sporumuz gürese destek verdikleri için tesekkür ederim” dedi.

Ali Ihsan Batmaz da tüm güresseverlere tesekkür ederken, “Dösemealti’nda Ali Gürbüz agabeyim ile birlikte altin kemer için mücadele edecegiz. Baskan Turgay Genç ve ekibine tesekkür ederim” diye konustu.

Dösemealti Belediyesi ve Kirkgöz Dösemealti Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Turgay Genç, ’Mega Star’ Ali Gürbüz’ün rahmetli babasi Recep Gürbüz’ün de Antalya’ya mal olmus bir sporcu olduguna dikkat çekerek, “Dösemealti ata sporu gürese çok deger veriyor. Biz de özellikle alt yapida gelecegin Ali Gürbüz’lerini yetistirmek için çalisiyoruz. Su an kulübümüzde 100’e yakin sporcumuzla ata sporumuzu yükseltmek, ileriye tasimak için ugrasiyoruz. Simdi gençlerimizin ufkunu açacak, iyi bir örnek olacak Ali Gürbüz ile yollarimizi birlestirdik. Ali Ihsan Batmaz baspehlivanimizla birlikte mukavele imzaliyoruz. Hem ilçemize hem ata sporumuza hem de sporcu kardeslerime hayirli olmasini dilerim. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA