Baskan Deveci'den Milli Sporcu Öztankal'a Destek Sözü

Down Sendromlular Masa Tenisi Dünya Sampiyonasi’nda bronz madalya kazanan Salihcan Öztankal’i makaminda agirlayan Baskan Deveci, milli sporcuya destek sözü verdi.

Çekya’da düzenlenen Down Sendromlular Masa Tenisi Dünya Sampiyonasi’nda üçüncü olan Milli Sporcu Salihcan Öztankal ile Antrenörü Abdullah Kemal Yaskafa Atakum Belediyesi Baskani Av. Cemil Deveci’yi makaminda ziyaret etti. Sporcu,19-26 Haziran 2022 tarihleri arasinda gerçeklestirilen dünya sampiyonasinda takimlar, çiftler ve bireysel kategorilerinde bronz madalya almaya hak kazandi. Baskan Deveci, 14 yasinda basladigi masa tenisinde Türkiye ve dünya çapinda önemli basarilara imza atan Öztankal ve antrenörü Abdullah Kemal Yaskafa ile yaptigi sohbette milli sporcu için destek sözü verdi.

"Basari hikayesi ile örnek"

Down Sendromlular Masa Tenisi Avrupa Sampiyonasi için çalismalarina Mustafa Dagistanli Spor Salonu’nda devam eden ekip, ziyarette hedeflerinin altin madalya oldugunu söyledi.

Baskan Deveci, sampiyonada gösterdikleri performanstan dolayi Milli Sporcu Salihcan Öztankal’i ve Antrenör Abdullah Kemal Yaskafa’yi tebrik ederek, "Salihcan, gösterdigi basari ve yetenegi ile spor dünyasinda adindan daha çok söz ettirecek. Masa tenisine duydugu sevgiyi ve yetenegini basarilari ile taçlandirdi. Sporcumuzun basari hikayesi bu spora ilgi duyanlara için son derece güzel bir örnek. Atakum Belediyesi olarak sporcumuzun ve antrenörlerinin yaninda olmaktan mutluluk duyariz" dedi.

Kaynak: İHA