Trabzon'da Mutlu Bir Yunanli

Trabzonspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Manolis Siopis, enerjisiyle takima moral veriyor. Bordo-mavililerin Avrupa’da ve Süper Lig’de yasadigi sancili dönemde tavirlariyla takima nese vermeye gayret eden Yunan oyuncu, Trabzon’da olmaktan her zaman mutlu oldugunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in son sampiyonu Trabzonspor, Süper Kupayi müzesine getirdikten sonra Avrupa’da ve ligde sancili bir dönem yasadi. Bordo-mavililerin sikinti yasadigi dönemlerde enerjisiyle devreye girerek takim arkadaslarina moral veren Siopis, sempatik tavirlari ve hareketleriyle bordo-mavili taraftarlarin gönlüne girmesini bildi.

Trabzonspor’un takim olarak modu düstügü dönemlerde, antrenmanlarin nese içersinde geçmesi için Teknik Direktör Abdullah Avci’ya yardimci olan 1.68’lik boyu ile bazen takim arkadaslarinin omuzunda bazen pozisyonlar sonrasi ilginç figürleriyle etrafina nese veren Siopis, forma sansi bulamadigi dönemlerde de mücadeleci yapisiyla sansin kendisine gelmesine bekledi.

Son haftalarda yeniden ilk 11’de maçlara baslayan Yunan oyuncu; Trabzonlular ile Yunanlilarin bir irine çok benzedigini ve Trabzon’da hiç bir zaman yabancilik çekmedigini dile getirerek, Trabzon’un ve Trabzonspor’un bir parçasi olmaktan mutluluk duydugunu söyledi.

Kaynak: İHA