Kartepe'nin Amatör Spor Kulüplerine 2 Milyonluk Destek

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, amatör spor kulüplerine toplam 2 milyon 600 bin TL destek verdi.

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, kisa bir süre önce ilçedeki tüm amatör spor kulüplerine yaklasik 1 milyon TL tutarinda malzeme yardimindan sonra yeni sezon öncesinde toplamda 2 milyon 600 bin TL destek verdi. Mustafa Kocaman’in ev sahipliginde düzenlenen programa Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Arutan, TÜFAD Kocaeli Sube Baskani Remzi Demirel, KOÜ ögretim görevlisi Doç. Dr. Levent Atali, Kartepe Kulüpler Birligi Baskani Mevlüt Agra, ASKF yöneticisi Selçuk Baysal, belediye baskan yardimcilari, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri, kulüp baskanlari ve davetliler katildi.



"Gelecegimize yatirim yapiyoruz"

Programda konusan Baskan Kocaman, "Kartepe Belediyesi olarak spor kulüplerinin sikintilarini biliyoruz. Her zaman spor faaliyetlerine destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Gençlere spor yapma imkani saglayan, onlari kötü aliskanliklardan uzaklastiran spor kulüplerinin her zaman yanlarinda olacagiz. Kartepe’mizin nüfusu 150 bine yaklasti. Kartepe’nin evlatlarinin spor yapmalarini saglayarak gelecegimize yatirim yapiyoruz" dedi.



"Toplam destegimiz 2 milyon 600 bin TL’dir"

Kartepe’de 30 spor kulübünün bulundugunu kaydeden Kocaman, "Futbolda faaliyet gösteren kulüplerimize 30 bin TL degerinde spor malzemesi ve 10 bin TL aktarma bedeli destegi veriyoruz. Diger kulüplerimize ise 20 bin TL degerinde spor malzemesi yardimi yapiyoruz. Ayrica alt yapi faaliyetlerini de tesvik etmek amaciyla küçük yas gruplarinda lige katilim saglayan alt yapi olusturan kulüplere, her kategori için 25 bin TL degerinde spor malzemesi destegi veriyoruz. Toplamda bu destegimiz 2 milyon 600 bin TL’dir" diye konustu.

Programda kulüp yöneticilerine spor malzemeleri teslim edildi.

Kaynak: İHA