Derincespor Sezona Hazirlaniyor

14 bransta binlerce sporcuyu bünyesinde barindiran Derincespor Kulübü’nün basketbol takim antrenmanlari sürüyor. Son antrenmana Derince Belediye Baskani Zeki Aygün de katilarak, sporculara basarilar diledi.

Bir yillik süreç içerisinde 11 bin 103 kisiyi sporla bulusturan Derincespor; basketbol, voleybol, tenis, tekvando, kick boks, boks, cimnastik, wushu, yelken, kadin futbolu, step aerobik, pIlates ve zumba branslarinda faaliyetlerine devam ediyor. Amatör branslarda ses getiren çalismalara imza atan Derincespor Kulübü’nde yeni dönem öncesi baslayacak basketbol ligleri için ise hazirliklar sürüyor.

Bu yil Kocaeli yerel liglerinde mücadele verecek olan Derincespor Kulübü basketbolculari deneyimli antrenör Tezer Tugcu nezaretinde çalismalarini sürdürüyor. Sehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu Imam Hatip Lisesi Çok Amaçli Spor Salonu’nda devam eden U12 basketbol takiminin antrenmaninin ziyaret eden Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, burada sporcular ve aileleri ile bir araya geldi. Antrenör Tugcu’dan yeni sezon çalismalari ile ilgili bilgi alan Baskan Aygün, tüm sporculara basarili bir sezon temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA