Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor Antrenmanlara Basladi

Yeni sezonda Hentbol Erkekler 1. Liginde mücadele edecek olan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor, transfer çalismalarini büyük ölçüde tamamlayarak lig hazirliklarina basladi.

Geçen sezon Hentbol Erkekler 2. Ligi’ni namaglup sampiyon tamamlayarak 1. Lige yükselen Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor, 15 Ekim tarihinde baslayacak olan 1. Lig hazirliklarini sürdürüyor. Transfer çalismalarini büyük oranda tamamlayan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor, antrenör Ozan Salep öncülügünde Riza Kayaalp Spor Salonu’nda antrenmanlara basladi.

Birinci ligde de hedeflerini sampiyonluk olarak belirlediklerini söyleyen Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor Antrenörü Ozan Salep, “Yeni sezon hazirliklarimiza bu hafta içerisinde basladik. Hedefimiz geçtigimiz yil oldugu gibi yine sampiyonluk. Bu hedefe ulasabilmemiz için çok çalismamiz gerektiginin bilincindeyiz. Lig tarihine kadar tam manasi ile hazir hale gelip sezona da iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz. Bizleri destekleyen, her zaman yanimizda olan kulüp Baskanimiz Celal Köse’ye ve Belediye Baskan Yardimcimiz Murat Tanisman’a çok tesekkür ediyorum. Onlarin ve Yozgat halkinin bize olan güvenini bosa çikarmayacagiz.” dedi.

Kaynak: İHA