Trabzonspor, Eski Günlerini Hatirlatti

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasinda Gaziantep FK karsisinda 2-0 maglup duruma düsmesine ragmen son dakikada buldugu golle karsilasmadan 3-2 galip ayrilan Trabzonspor, eski günlerini hatirlatti.

Spor Toto Süper Lig’in son sampiyonu Trabzonspor, sezona sancili baslamisti. Kadroda yasanan kabuk degisiminin sikintilarini yasayan Karadeniz ekibi, son haftada Avrupa’nin ardindan ligde de kazanmasini bildi. Bordo-mavililer, Gaziantep FK müsabakasinin hemen basinda 2-0 yenik duruma düsmesine ragmen, 90+8’de buldugu golle mücadeleden 3-2 galip ayrildi.

Geçtigimiz sezon geriye düstügü maçlari kazanmasiyla ön plana çikan Trabzonspor, bu sezon ayni durusu Gaziantep FK karsisinda sergiledi. Bordo-mavililer, bu sezon ligde oynadigi 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldi. 13 puan toplayan bordo-mavililer, üst basamaklara dogru tirmanisini sürdürdü.

Karadeniz ekibi, bu sezon maglup durumdayken ilk kez puan çikartmasini bildi. Trabzonspor, geçtigimiz sezon ise 15 maçta geriden gelip 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi elde etmisti. 12 karsilasmada puan çikartan bordo-mavililer, milli ara öncesi aldigi galibiyetle büyük bir moral buldu.

Kaynak: İHA