Gaziantep FK'nin Bulundugu Trabzon-Istanbul Uçaginda Kavga Çikti

Dün aksam Trabzon-Istanbul seferini yapan ve Gaziantep FK kafilesinin de yer aldigi uçakta kavga çikti. Uçagin kalkis öncesi apronda bekledigi sirada yasananlar nedeniyle pilot tarafindan polis çegrilirken, uçakta bulunan Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu ve bordo-mavili oyuncu Yusuf Yazici da olayi yatistirmaya çalisti.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasinda Trabzonspor ile Gaziantep FK, Trabzon’da karsilasti. Konuk ekip, müsabakada 2-0 öne geçmesine ragmen ev sahibi bordo-mavililer mücadeleden 90+8’de buldugu golle 3-2 galip ayrildi. Karsilasma sonrasi milli ara nedeniyle takimlarin futbolcularina izin vermesi nedeniyle Istanbul’a giden Gaziantep FK kafilesi, bordo-mavili taraftarlar ile ayni uçakla Istanbul’a gitmek için uçaga bindi. Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu, Yusuf Yazici ve bordo-mavili taraftarlarin da bulundugu uçak saat 20.35’de Istanbul’a hareket edecekti. Bazi taraftarlar, Gazianetp FK oyunculari ve Teknik Direktör Erol Bulut’a; ’yatsana Erol Bulut, yatsana’ denilerek sözlü satasmada bulunuldu. Bunun üzerine tartisma çikarken, tartisma bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüstü. Bir yolcunun acil çikis kapisi butonuna basmasi üzerine pilot kabininden çikarak butona basan yolcuyu uçaktan indirmek isteyince tartisma daha da büyüdü. Uçaga polis ekipleri çagirildi. Yasananalardan dolayi tedirgin olan bir kadin yolcu ise küçük çocugunun korkmasi üzerine tartismayi çikaranlara yüksek sesle bagirdi.

Ahmet Agaoglu ve Yusuf Yazici, yolculari sakinlestirmek için büyük bir çaba harçadi. Yasanan tartismalarin ardindan uçak 1 saat rötarli olarak Istanbul’a hareket etti.

Kaynak: İHA