Willian Arao Açiklamasi 'Taraftarlarla Birlikte Galibiyeti Hak Ettigimizi Düsünüyorum'

Fenerbahçe’nin Brezilyali futbolcusu Willian Arao, 5-0’lik Alanyaspor galibiyetine iliskin, "Göstermis oldugumuz azimden dolayi çok mutluyum. Taraftarlarla bu galibiyeti hak ettigimizi düsünüyorum" dedi. Arao, Besiktas derbisi ile ilgili ise iyi bir maç ortaya koyarak kazanmayi hedeflediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasinda sahasinda karsi karsiya gedigi Alanyaspor’u 5-0’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan sari-lacivertlilerin basarili futbolcusu Wilian Arao basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Takiminin aldigi galibiyetten dolayi çok mutlu oldugunun altini çizen Arao, “Takimimizin göstermis oldugu azimden, mücadeleden dolayi çok mutluyum. Bizler açisindan kolay bir maç degildi ama yaptigimiz baskiyla olusturdugumuz firsatlarla sanslarla maçi daha kolay hale getirdik. Dolayisiyla almis oldugumuz sonuçtan çok mutluyum. Göstermis oldugumuz azimden dolayi çok mutluyum. Taraftarlarla bu galibiyeti hak ettigimizi düsünüyorum. Bu arayi en iyi sekilde degerlendirecegiz, dinlenecegiz sonrasinda antrenmanlarimiza devam edip, çok daha iyi noktalara erismek için çalismalarimizi sürdürecegiz” seklinde konustu.



"Fenerbahçe’nin Brezilya’yi hatirlamis olmasi mutlu etti”

30 yasindaki futbolcu, Brezilya’nin bagimsizligini ilan edisinin 100. yil dönümü sebebiyle statta asilan pankartlarla ilgili "Biz Brezilyalilar için önemli bir gün. Bunu gördügümüzde kendimizi mutlu hissettik. Fenerbahçe’nin bunu hatirlamis olmasi da mutlu etti. Stadimizda bunu göstermis olmak güzeldi. Hem de sosyal medyada da paylasmis oldu kulübümüzün. Mutlu olduk ama daha çok mutlu oldugumuz sey takimimizin galip gelmesiydi” ifadelerini kullandi.

"Besiktas derbisini kazanmak istiyoruz”

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasinda oynayacaklari Besiktas derbisinin sorulmasi üzerine Arao, “Her derbinin önemi büyüktür. Ben de eger oynarsam simdiden kendimi heyecanli hissettigimi söylemeliyim. Büyük bir maç olacak. Her iki takim açisindan da mücadele gücü yüksek bir maç olacak. Bizler de çok iyi bir maç ortaya çikararak kazanmak istiyoruz” yorumunu yapti.

Kaynak: İHA