Kocaelispor Baskani Engin Koyun Uzun Süre Stattan Çikamadi

‘Mutlak sampiyonluk’ diyerek basladigi sezonun sonunda 2.Lig’e düsen ve bu yil da ‘sampiyonluk’ parolasiyla sezona baslayan Kocaelispor’da kulüp baskani Engin Koyun 5 haftada üst üste 3. beraberligin alinmasinin ardindan yaklasik 40 dakika stattan çikamadi

1. Lig’de 2021-2022 sezonuna ‘Sampiyon olacagiz’ diyerek baslayan ancak futbolcu bütçesine ragmen küme düsen Kocaelispor’da taraftar tepkisi artarak sürüyor. 2. Lig Kirmizi Grup’ta 2022-2023 sezonuna da ‘sampiyonluk’ parolasiyla baslayan ancak 5 haftada; ilk 2 hafta alinan galibiyetin ardindan üst üste 3. beraberligin alinmasi Kocaelispor taraftarinin tepkisine neden oldu. Derince Dogal Çim Stadi’nda oynanan Bucaspor 1928 maçinin ardindan tansiyon yükseldi. Maçin 7.dakikasinda buldugu golle öne geçen ancak 87.dakikada yedigi golle 1-1 berabere kalan Kocaelispor’un kulüp baskani Engin Koyun zor anlar yasadi.

Taraftar: “Engin Koyun istifa”

Serik Belediyespor ve Sariyer’in ardindan Bucaspor ile de berabere kalinmasiyla birlikte taraftar tribünden hep bir agizdan kulüp baskani Engin Koyun’a ‘istifa’ çagrisinda bulundu. Sert tepki gösteren ve maç sonu Koyun’un çikmasini bekleyen taraftarin bazilarina polis müdahalede bulundu. Kulüp baskani Engin Koyun ise yaklasik 40 dakika stattan çikamadi. Geçen hafta Sariyer beraberligiyle birlikte de taraftarin saldiri girisimine maruz kalan Engin Koyun bu kez taraftarla karsi karsiya gelmedi. Taraftarin çevik kuvvet tarafindan tahliye edilmesinin ardindan koruma esliginde deplasman kapisindan Derince Stadi’ni terk eden Baskan Koyun herhangi bir açiklama yapmadi.

Kaynak: İHA