Belediye Kütahyaspor 3 Puani 3 Golle Aldi

TFF 3. Lig takimlarindan Belediye Kütahyaspor, Dumlupinar Stadyumu’nda agirladigi BC Group Agri 1970 Spor karsisinda 3-0’lik skorla hanesine 3 puani yazdirdi. Maçta taraftarlardan tam destek alan Belediye Kütahyaspor, etkili futbolu ile rakibini ablukaya aldi.

Belediye Kütahyaspor, oynadigi oyunla göz doldurdu. Ilk yaridan itibaren dengeli oyunu ve oyuna hakimiyeti ile taraftarlardan tam not aldi. Sezona iyi baslayan Belediye Kütahyaspor bu sezon sampiyonluk yolunda maçlarini kazanarak ilerliyor.

Ilk yarinin sonunda 1-0’lik skorla soyunma odasina giden Belediye Kütahyaspor, Yusuf Atasoy 31. dakikada müthis bir kafa golü ile takimini öne geçirdi. Ilk yarinin kalan süresinde gol arayisini ve mücadelesini sürdüren Belediye Kütahyaspor, soyunma odasina 1-0 gelip girdi.

Ikinci yari hizli atak ve oyuncular skorun belirleyicisi oldu. Ikinci yari oyuna giren Bilal Seflek, 73 dakikada mesin yuvarlagi rakip kalenin aglarinda havalandirdi. Bilal Seflek’in attigi gol ile Belediye Kütahyaspor Agri Spor karsisinda 2-0’lik skorla üstünlügü yakaladi. Karsilasmanin sonuna eklenen 10 dakikalik uzatma dakikasinda bu kez de Ertugrul Teksen, maçin skorunu belirleyen golü atti. Belediye Kütahyaspor kendi evinde karsilasmayi 3-0 kazandi.

Kaynak: İHA