Taraftar Istedi, Umut Bozok Çaldi

Socios.com uygulamasi üzerinden yapilan taraftarlarin oylamasiyla Trabzonsporlu oyuncu Umut Bozok, "Biz dar sokaklarinda" marsini piyanoda çaldi.

Bordo-mavili renklere veren $TRA Fan Token sahibi taraftarlar, Socios.com uygulamasi üzerinden yapilan oylama ile Trabzonspor Kulübü’nün Fransiz ekibi Lorient’ten transfer ettigi Umut Bozok’un piyanoda çalacagi marsi belirledi. Genç oyuncu, bu sefer sahada degil, sahnede taraftarlar için yerini alarak “Biz dar sokaklarinda” marsini piyanoda çaldi.

Trabzonspor Kulübü, Resmi Fan Token Partneri Socios.com ile bu sefer farkli bir oylama ile taraftarlara “Taraftardan Fazlasi Ol” dedi.

Saha içindeki performansi kadar, müzik yetenegi ile de dikkat çeken genç yildiz Umut Bozok, taraftarlarin seçtigi marsi bu sefer sahnede onlar için çaldi. Socios.com uygulamasi üzerinden yapilan oylamada, binlerce taraftar “Biz dar sokaklarinda”, “Yarinlara gidecegiz” ve “Yan yana yana yana” marslari arasindan seçim yapti. Sampiyonluk coskusu ile dillerden düsmeyen “Biz dar sokaklarinda” marsi en çok oy alan seçenek oldu. Umut Bozok da smokinini giyerek, bordo-mavili taraftarlar için piyano basina geçti. Ve kisa bir piyano resitali ile taraftarlara verdigi sözü tuttu.

Kaynak: İHA