Sacha Boey Açiklamasi 'Çok Güzel Bir Zafer Elde Ettik'

Galatasaray’in basarili futbolcusu Sacha Boey, Konyaspor karsisinda çok güzel bir zafer elde ettiklerini söyledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasinda sahasinda Konyaspor’u 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan sari-kirmizililarin 22 yasindaki futbolcusu Boey, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galibiyetten duydugu mutlulugu dile getirerek sözlerine baslayan Sacha Boey, “Çok güzel bir zafer elde ettigimizi düsünüyorum. Bu zaferin sonucunda da 1. olarak bitirdik. Su ana kadar bir takima karsi golümüzü attik ve birinciyiz” ifadelerini kullandi.

“Takim burada degilken bile çok fazla çalistim”

A Takim ile sezon basi kampi geçirmemesine ragmen yüksek bir performans ortaya koydugunun belirtilmesi sonrasi sari-kirmizili oyuncu, “Ne yapabilecegimi biliyorum ve bunlari da gerçeklestiriyorum sahada. Devamliligin gelmesi gerekiyor tabii, süreklilik önemli. Devaminin gelecegine de inaniyorum. Takim burada degilken bile çok fazla çalistim. Su anda gösterdigim performansta da bu yaptigim çalisma çok yardimci oldu” diye konustu.



“En iyimiz hangisiyse o oynamaya devam etsin”

Sag bekte forma rekabeti içinde oldugu Leo Dubois ile arasindaki iliskiyle alakali da Boey, “Kendisini daha önceden de taniyordum. En iyimiz hangisiyse o oynamaya devam etsin” dedi.

Sacha Boey, Kamerun Milli Takimi’nin davetini geri çevirdigi ve Fransa Milli Takimi’ndan teklif aldigina yönelik çikan haberlerin hatirlatilmasi üzerine, “Su anda takimima konsantreyim, milli takim daha sonradan oturacak diyelim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA