Cevdet Göç Açiklamasi 'Istifa Yönetimin Alacagi Karardir'

A. Hatayspor Teknik Direktörü Cevdet Göç, Kayserispor maçinin ardindan, taraftarlardan ve Hatayspor’u sevenlerden özür diledi ve istifayla ilgili ise, "Istifa yönetimin alacagi karardir" dedi.

Süper Lig’in 7. hafta maçinda evinde karsilastigi Kayserispor’a 4-0 maglup olan A. Hatayspor Teknik Direktörü Cevdet Göç, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Göç, hiç düsünmedikleri çok kötü bir maglubiyet aldiklarini ve üzgün olduklarini belirterek, “Çok üzgünüz. Hiç düsüncelerimizde olmayan, aklimizdan dahi geçirmedigimiz çok kötü bir maglubiyet aldik. Tabii 1. dakikada verilen penalti. Bunlar futbolun içerisinde var. Üzerinden tekrar gelmemiz gerekiyordu. Geldik, toparlandik, oyun üstünlügüne devam ettik, ama kirilma ani derseniz hani Ayoub’un kaçirdigi pozisyon var. Belki o gol olsa 1-1 olacak ama tam tersi 2. golü yiyerek soyunma odasina giriyoruz. Üzüldük hiç beklemedigimiz bir pozisyon. Devre arasinda yaptigimiz degisiklikler, taktiksel ve oyuncu degisiklikleri. Hemen akabinde 3 tane oyuncuyla tekrar devam ettik. Genel bir üstünlük kurduk. Pozisyonlar var, kaçan pozisyonlarimiz var. Rakip hakli olarak kontrataga döndü. Onu da tahmin ediyorduk. Ama gol pozisyonunda kaçan gole mi üzülelim. Yeni gelen arkadasimiz Kevin Soni ile pozisyona girdik derken pozisyonun kaçtigi ve akabinde sanssiz sekilde hiç beklemedigimiz sekilde bir sakatlik yasadi ve oyuna devam edemedi. 10 kisi kaldik. Ondan sonra zaten artik rakibin kontratak oynuyor, riskler aliyorsun. Sonrasi orada ben de oyun bitti diye düsünüyorum. Kolay degil çevirmek, eksigiz enerjiniz düsüyor. 3 ve 4 oldu. Üzgünüz hakikaten çok üzgünüz. Hiç beklemedigimiz bundan 7 hafta önce böyle bir tablo deseler gülerdik, söyleyene gülerdik. Ama hakikaten aci ve üzücü bir tablo var. Taraftarimizdan, Hatayspor’u sevenlerden herkesten çok çok özür diliyoruz. Belki klasik olacak ama hakikaten özür diliyoruz. Çok üzgünüz arkadaslar” diye konustu.



Istifa açiklamasi

Göç, taraftarlarin istifa tepkisine ise, “Geldigimiz günden bu yana, gerek personelimizden masörümüze, tesis çalisanlarimiz, inanilmaz bir çaba içindeler. Teknik heyet olarak elimizden gelen her seyi sarf ediyoruz. Elimizden gelen her seyi yapiyoruz, mesai harciyoruz ama olmadi. Bizim arkamizda duran iyi bir yönetim var. Ama istifa bizim alacagimiz karar degil. Getirirken onlar getirdi. Onlarin alacagi karardir. Milli maç arasi var, oturulur konusulur, bizi onlar getirdi, onlar da hayal kirikligi yasiyor biliyoruz. Ama istifa onlarin alacagi karardir” dedi.

Göç ayrica maç içerisinde sakatlanan yeni transferlerden Kevin Soni’nin sakatliginin ciddi oldugunu, sol üst adalesinden sakatlik yasadigini söyledi.

Kaynak: İHA