Atan Açiklamasi 'Ilk Yari Daha Iyi Oynayabilirdik'

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, A. Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, ilk yariyi 2-0 önde kapatmalarina ragmen daha iyi oynamalari gerektigini söyledi.

Süper Lig’in 7. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi A. Hatayspor’u 4-0 yenen Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Atan, oynama aliskanligi olan takimini koruyan bir Hatayspor ile karsilastiklarini belirterek, “Öncelikle ligin ilk 6 haftasina baktigimizda 1 puani olmasina ragmen sahada iyi bir plani olan, iyi duran, ligde en az gol yiyen ilk 5 takim arasinda olan, 1-2 tane önemli oyuncusunu kaybetmesine ragmen oynama aliskanligi olan takimini koruyan bir Hatayspor ile karsilasacagimizi biliyorduk. Tabii psikolojik durumun da farkindaydik. 1 puanla burada kendi seyircisi önünde oynamak biraz zor. Biz o yüzden ilk darbeyi vurdugumuzda ya da öne geçtigimizde maçin bize dogru dönebilecegini tahmin ediyorduk. Ilk yariyi 2-0 bitirdik. Bunu lütfen ukalalik olarak algilamayin ama ilk yari daha iyisini oynayabilirdik. Çünkü sahada çok bos adam gördüm ben. Daha iyi pas yapabilirdik, pas trafigi yapip daha iyi hücumlar yapabilirdik. Ama 2-0 içeri girdik. Oyuncularima bunu söyledim. Ikinci yari biraz durdurduk. Ondan sonra üçüncü ve dördüncü golleri bulduktan sonra rahatladik. Hatayspor’a ve Serkan Hoca’ya bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA