Adnan Polat Açiklamasi 'Daha Iyi Bir Galatasaray Görecegimizi Umut Ediyorum'

Galatasaray’in yeni kurulan bir takim oldugunu ve bir adapte sürecinden geçildigini söyleyen sari-kirmizililarin eski baskanlarindan Adnan Polat, “Daha iyi bir Galatasaray görecegimizi umut ediyorum, çünkü o isik var. Sampiyonluk Galatasaray’in her zaman hedefidir” dedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasinda sahasinda Konyaspor’u 2-1 maglup etti. Sari-kirmizililarin 33. baskani Adnan Polat da mücadelenin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Iyi olan tek bir sey vardi; galip gelmemiz”

Geçtigimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Baskan Dursun Özbek ile antrenmani takip eden Polat, bugün de 11 yil aradan sonra Galatasaray’in bir maçini izlemeye geldigini belirterek, “Florya’ya, Okan’a (Buruk) destek için gittim. Baskan da nezaket gösterdi o beni agirladi. Bugün de maça davet etmisti, geldim. En son mali genel kurulda alinan karar neticesinde artik Galatasaray’in bazi seyleri idrak ettigini, su zor günlerde birlik ve beraberlik gerektigini onlar da gösterdiler. Insallah bunlar tekerrür etmez. Geldim ama meger çok büyük huzur içindeymisim. Bu ne stres, öldüm. Geçtigimiz maçlarda daha iyi oynuyordu Galatasaray, bugün futbol olarak kötüydü. Hakemi de begenmedim. Iki takim da bence iyi oynamadi ama iyi olan tek bir sey vardi; galip gelmemiz, Galatasaray taraftariyla bir arada olmak. Insallah bu iki haftalik ara da Galatasaray’a takimi hazirlamak için Okan hocaya zaman kazandirir. Daha iyi bir Galatasaray görecegimizi umut ediyorum, çünkü o isik var” ifadelerini kullandi.

“Sampiyonluk Galatasaray’in her zaman hedefidir”

Takimin genel performansiyla alakali görüslerini de aktaran Adnan Polat, “Yeni kurulan bir takimin 6-7 haftada ne olup ne olmadigini görebiliyorsunuz. Galatasaray’in bu sene transfer süreci de biraz uzun oldugu için alinan oyuncularin çogu takima yeni adapte oluyor. Bu 1-2 haftadan sonra ortaya konacak olan futbola baktigimizda bir yorum yapabilirim ama yeni kurulan takimin su anda lider olmasi, az kayipla bu süreyi geçmesi bence basari. Bundan sonrasinin daha iyi olacagini düsünüyorum. Sampiyonluk Galatasaray’in her zaman hedefidir. Bunu da ilerleyen günlerde daha net görebilecegiz” diye konustu.



“Üzerime düsen bir sey varsa yardim edecegim”

‘Yeniden yönetimde görev alacak misiniz?’ seklinde gelen bir soruya Polat, “Yönetim degil ama ben Dursun baskanla da konustum; benim üzerime düsen bir sey varsa Galatasaray’a faydali olabilecegim bir sey varsa ki var, o da inaniyor. O konularda yardimci olacagimin sözünü verdim. Zaman zaman da bir araya gelip görüsüyoruz, Galatasaray’i projeleriyle ilgili olarak” cevabini verdi.

“Elimden geleni yapmaya devam edecegim”

Galatasaray’a hangi konularda yardimci olacagina da açiklik getiren Adnan Polat, ”Gayrimenkullerle ilgili konu bir tanesi, baska konular da var. Su anda özellikle gayrimenkullerle, Florya ve yeni yapilacak kamp tesisiyle ilgili çalismalar var. Dursun bey de otel sektöründen oldugu için zaman zaman benden görüsler, yardimlar istiyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalisiyorum, yapmaya da devam edecegim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA