Muaythai Dostluk Kupasi'nin Kazanani Yenimahalle Belediyesi Oldu

Katildigi turnuvalarda ilçenin adini temsil eden Yenimahalle Belediyesi sporculari, "Muaythai Iller Arasi Dostluk Kupasi" turnuvasina damga vurdu.

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafindan 7-11 Eylül tarihleri arasinda, Ankara’da organize edilen Muaythai Iller arasi Dostluk Kupasi’na, 12 sporcu ile katilan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, toplamda 11 altin, 3 gümüs, 4 bronz madalya kazandi. Takim olarak da birincilik kupasini alan Yenimahalle’nin sporculari, ilçeye büyük gurur yasatti.

Yenimahalle Belediyesinden madalya sov

19 Mayis Spor Kompleksi Sefik Tetik Boks Salonu’nda düzenlenen ve Ankara’da 8 kulüpten 113 sporcu kiyasiya mücadele ettigi Muaythai Iller Arasi Dostluk Kupasi’nda; Yenimahalle’nin sporculari toplamda 18 madalya kazandi.

“Gençlerimiz spora yönelsin istiyoruz”

Yenimahalle’de spora ve egitime yapilan yatirimlarin meyvelerini verdigini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle’de sporun her dalina ayri ayri önem veriyor ve gençlerimizi spor branslarina yönlendirmek için araliksiz çalisiyoruz. Spor çocuklarimizin fiziksel ve zihinsel gelisimine büyük katki sunuyor. Bu nedenle ailelerimiz çocuklarini spora yönlendirsin istiyoruz. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden sporcularimiz katildiklari ulusal ve uluslararasi turnuvalarda ilçemize büyük gurur yasatiyor. Yil boyunca gençlerimizin basarisi için yogun emek harcayan antrenörlerine tesekkür ediyor, bize bu gurur yasatan sporcularimizi da yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA