Kars 36 Spor Hazirliklarina Devam Ediyor

Kars 36 Spor sezon öncesi hazirliklarini araliksiz sürdürüyor. Yesil beyazli ekipte futbolcularin istekli olmalari ise yönetimin yüzünü güldürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde mücadele edecek olan Kars 36 Spor Teknik Direktör Vasif Aksaka, yönetiminde hazirliklarina devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupasi’nda deplasmanda Serhat Ardahan Spor 4-2 maglup ederek adini 2’inci tura yazdiran yesil beyazli ekipte alinan Ardahan galibiyetinin sevinci yasaniyor.

Kars 36 Spor’un sampiyonluk yarisi içerisinde olacagini ifade eden Teknik Direktör Vasif Aksaka, “Çalismalarimiz araliksiz sürüyor. Ardahan galibiyeti dogru yolda oldugumuzu gösterdi. Öncelikle eksikliklerimiz var, bunu belirtmek isterim. Önümüzde daha zaman ve eksiklikleri de gidererek yolumuza devam edecegiz. Kars’ta olmaktan son derece memnunum. Amacimiz sampiyonluk bunun için çok çalisacagiz” dedi.

“Kupa da son noktaya kadar gitmeyi düsünüyoruz”

Kupa maçlarinin yerinin ayri olduguna dikkat çeken Aksaka, “Ilk turu geçtik. Simdi rakibimiz yarin belli olacak. Rakibimiz kim olursa olsun bizim için önemli degil. Biz kupada da gidecegimiz son noktaya kadar gidecegiz. Taraftarlarimiz bize destek olugu süre biz de onlara galibiyet sevinci yasatacagiz” diye konustu.

Öte yandan Kars 36 Spor’da hazirliklar tam hiz devam ederken, taraftarlar da Karsli isadami, bürokrat ve siyasilere takimlarina sahip çikma çagrisinda bulundu.

Kaynak: İHA