Hugo Açiklamasi 'Iyi Bir Oyun Ortaya Koyduk'

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Hugo, çok iyi bir oyun ortaya koyduklarini belirterek, taraftar önünde çok iyi bir galibiyet aldiklarini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci haftasinda sahasinda Kizilyildiz’i 2-1 maglup eden Trabzonspor’da savunma oyuncusu Vitor Hugo, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Hugo, çok önemli bir galibiyet aldiklarini belirterek, "Bugün gayet iyi bir oyun ortaya koydugumuzu düsünüyorum. Bugün sahada kazanmak için vardik. Uzun bir aradan sonra tekrar kazanmak için oynayacagimizi biliyorduk. Eksik kaldigimiz noktalar vardi. Belki istedigimiz gibi oynayamadigimiz noktalar vardi son maçlarda. Bu hatalarimizdan dersler aldik. Hem savunmada hem hücumda kompakt bir oyun ortaya koyduk. Rakibimize firsat vermedik. Taraftarimizin önünde önemli bir galibiyet aldik" dedi.

Takimi genel olarak düsündügümüzde yüz yüz seviyesine ulasmadigini belirten Hugo, "Kisa süre içerisinde adaptasyon süreci de tamamlandiginda, takim yüzde yüzüne vardigi zaman, gerçek oyunumuzu, gerçek bizi gösterebilecegimizi düsünüyorum. Bizim için çok iyi bir sezon olacak" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA