Bogazliyan'da Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi Basladi

Bogazliyan Cumhuriyet Bassavciligi’nca düzenlenen, “Adalet Kupasi 2022” isimli hali saha futbol turnuvasi basladi.

Yozgat’in Bogazliyan ilçesinde adliye, cezaevi, emniyet ve jandarma çalisanlari arasinda iletisimin ve motivasyonun artirilmasinin amaçlandigi “Adalet Kupasi 2022” isimli futbol turnuvasi basladi.

Bogazliyan Cumhuriyet Bassavciligi görevine atanmasi sonrasinda kurum ve kuruluslar arasindaki birlik ve beraberligin artirilmasini isteyen Gökhan Sahin, “Adalet Kupasi 2022” isimli hali saha futbol turnuvasi düzenledi.

Bogazliyan, Çandir, Çayiralan, Sarikaya ve Yenifakili ilçelerinde görev yapmakta olan; adliye, jandarma, emniyet ve infaz koruma memurlarini bir araya getiren turnuva, ilçe Kaymakami Recep Aydin, Belediye Baskani Gökhan Cosar, Cumhuriyet Bassavcisi Gökhan Sahin, Agir Ceza Mahkemesi Baskani Cihat Ates, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Ömer Ayna’nin katilimiyla basladi.

Agir Ceza Mahkemesi Baskani Cihat Ates’in hakemligini yaptigi turnuvanin ilk maçinda Çandir Emniyet Müdürlügü ile Bogazliyan Ilçe Jandarma Takimlari karsi karsiya geldi. Karsilikli gollerin atildigi ve centilmenligin hakim oldugu Turnuva’nin ilk gününde Bogazliyan Ilçe Jandarma Takimi’ni 6-5 skorla yenen Çandir Emniyet Müdürlügü Takimi bir üst tura yükseldi.

Karsilasma sonrasi açiklamalarda bulunan Bogazliyan Cumhuriyet Bassavcisi Gökhan Sahin, amaçlarinin ilçeler arasi birlik ve beraberligi artirmak oldugunu söyleyerek, “Turnuvayi yapmaktaki amacimiz Bogazliyan, Çandir, Çayiralan, Sarikaya ve Yenifakili ilçelerinde görev yapmakta olan adliye, jandarma, emniyet ve infaz koruma memurlarini bir araya getirerek onlarin arasindaki iletisimi, motivasyonu arttirip özellikle Yozgat’in güneyinde bulunan ilçelerde birlik ve beraberligi saglamak. Biz de bu sinerjiyi olusturmak için insanlarin ortak noktasi olarak futbol dedik. Futbolu bir kardeslik, dostluk araci olarak kullanacagiz. Bu sinerjiyle birlikte bu güney bölgesinde suçla mücadele konusunda da devletin kadrolari olarak elimizden geleni yapacagiz. Burada istiyoruz ki, hep beraber olarak yapalim. Biz bu turnuvanin da Bogazliyan’da yapilmasini saglayarak Bogazliyan’i bir cazibe merkezi haline getirmeye çalisiyoruz. Tayin oldugumuz günden beri Bogazliyanliyiz dedik, gerekeni yapmaya çalisiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA