Bartra Açiklamasi 'Dogru Yolda Olan Bir Ekibiz'

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Bartra, çok iyi bir maç ortaya koyduklarini belirterek, dogru yolda olan bir ekip olduklarini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci haftasinda sahasinda Kizilyidiz’i 2-1 maglup eden Trabzonspor’un savunma oyuncusu Bartra, maçi domino eden taraf olduklarini belirterek, "Bugün maça baktiginizda maçin 90 dakikasinin tamaminda maçi domino eden bir takim oldugumuzu düsünüyorum. Bugün çok iyi bir maç ortaya koyduk. Son maçlarda istedigimiz sonuçlari alamadigimizdan kendimizi sorguladik. Hocalarimizla takim arkadaslarimizla hep beraber üzüldük. Kendi elestirimizi yaptik, baktik nerelerde hata yapiyoruz, nerelerde daha iyi yapabiliriz, ya da neler yapmamiz gerekiyor. Bugün de gayet iyi bir sekilde bunu sahaya yansittigimizi düsünüyorum" dedi.

"Takimin bugün iyi bir oyun ortaya koydugunu düsünüyorum" diyen Bartra, "Iyi potansiyeli olan dogru yolda olan bir takimi görüyoruz. Hafta sonu Gaziantepspor maçinda da 3 puan için sahada olacagiz. Tabii ki biz yine maçi domino eden taraf olmak istiyoruz ama bir düzen içerisinde olmasi gerekiyor. Hücum yaptigimiz anlarda dahi akillica hareket etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA