Bakasetas Açiklamasi 'Son Haftalardan Sonra Böyle Bir Galibiyet Önemliydi'

Trabzonspor’un basarili oyuncusu Bakasetas, alinan kötü sonuçlardan sonra böyle bir galibiyet almanin çok önemli oldugunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. haftasinda sahasinda Kizilyildiz’i 2-1 maglup eden Trabzonspor’un basarili oyuncusu Bakesetas, "Özellikle son maçla baktiginizda performans olarak degerlendirdigimizde isin psikolojik nedenlerini ele aldiginizda bizim için zor maç olacaginin bilincindeydik. Maç içerisinde gayet iyi bir oyun ortaya koydugumuzu düsünüyorum. Skor daha farkli olabilirdi. Kötü sonuçlardan sonra böyle bir galibiyet almak çok önemlidir. Pazar günü çok önemli bir rakibe karsi oynayacagiz ve kazanmak için sahaya çikacagiz" dedi.

Adaptasyon sürecinde takima katilan bir çok ismin oldugunu belirten Yunan oyuncu, "Adaptasyon için biraz zaman var. Aramiza çok katilan ve degisen oyuncularimiz oldu. Bu oyuncularin da tabii ki zamana ihtiyaci olacak. Ama bu adaptasyon süreci bizim için asla bahane olmayacak. Biz kendimize baktigimizda sorumluluklari almayi istiyoruz. Bu sadece hocanin sorumlulugu degil. Biz takimdaki oyuncular olarak da bir sorumluluk varsa, bu bizim sorumlulugumuz. Biz bunu bahane olarak görmüyoruz. Ama aramiza katilan yeni arkadaslarimiz oldu. Onlar içinde zamana ihtiyaç olacak ama gelen arkadaslarimizin takima çok fazla katkisi olacagini düsünüyorum. Oyun içerisinde bunu zaten görüyoruz. Sezon içerisinde onlarin bize çok fazla katkisi olacagini düsünüyorum" diye konustu.



"Her zaman kaleye yakin olmak istiyorum"

Kaleye yakin olmayi çok istedigini belirten Bakasetas, "10 numara pozisyonu oynadigimi herkes biliyor. Bu bir sir degil. Benim istegim her zaman kaleye yakin olmak her zaman sut atabilecegim noktada olmak ama ben 8 numara pozisyonunda da gayet iyi performans verebildigimi ve Marek’in olmadigi durumlarda sakat oldugu veya cezali oldugu durumlarda takimin bana ihtiyaci oldugu durumlarda her zaman takimim için elinden geleni yapmaya çalisan, iyi performans vermeye çalisan, bunu da zaman zaman gösteren bir oyuncu oldugumu düsünüyorum. Tabii ki takimin nerede bana ihtiyaci varsa nerede olmami istiyorsa ben orada olurum. Hangi pozisyonda oldugum degil, takimin bana nerede ihtiyaci oldugu önemli" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA