Abdullah Avci Açiklamasi 'Her Kulvarda Yarismak Istiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Kizilyildiz maçinin ardindan, "Bugün yeniden Avrupa Ligi’nde kendimizi hissettirdik. Her kulvarda yarismak istiyoruz” dedi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. haftasinda Trabzonspor sahasinda Kizilyildiz’i 2-1 maglup ederek gruptaki ilk galibiyetini aldi.

Karsilasma sonrasinda açiklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, “Oyunun büyük bölümünü çok dogru oynayarak, topa sahip olarak, rakibe baski yaparak, merkezi kapatarak oynadik. Rakibin 10 kisi kalmasindan sonra topa daha fazla sahip olan takim bizdik ama son bölümde bize yakismayan bir gol yedik. Geçen seneden sampiyon olan takimiz. Bugün itibariyla 5 tane sakatimiz var ve giden oyuncularla birlikte kadrodan toplam 9 tane oyuncumuz degisti. Bir geçis döneminde takima yeni katilan transferler oldu. Son bölüm hariç yedigimiz gole kadar oyunun genelinden memnunum” dedi.



"Oyuncularima tesekkür ediyorum"

“Bugün yeniden Avrupa Ligi’nde kendimizi hissettirdik. Her kulvarda yarismak istiyoruz” diyen Avci “Oyuncularima tesekkür ediyorum. Taraftarlarimiza da tesekkür ediyorum. Özellikle son zamanlarda olusturulan suni gündeme ragmen takima ve ekibime destek oldular. Onlarin varliklari Trabzonspor için çok önemli. Destekleri devam ettigi zaman bu sehrin enerjisini pozitif yönde kullandigimiz zaman neler yapabilecegimizi biliyoruz. Biz iyi isler yapmaya çalisiyoruz Pazar günü 12. maça çikacagiz. Gaziantep maçinda da bize desteklemeye devam etsinler. Bu maçi da kazanip milli maç arasinda nefes almak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Konusmasinda Trazeguet’e parantez açmak istedigini söyleyen Avci, “Bugün yeniden uluslararasi kalitede bir oyuncu oldugunu ve varligini hissettirdi. Daha iyisini yapabilecek bir oyuncu. Bugün attigi golle birlikte de moral buldu” diye konustu.

Kaynak: İHA