Mustafa Dalci Açiklamasi 'Finalde Girdigimiz Pozisyonlari Sonuçlandirabilseydik Ilk Yari Maçi Koparabilirdik'

Konyaspor karsilasmasinin ardindan degerlendirmelerde bulunan MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Mustafa Dalci, “Finalde girdigimiz pozisyonlari sonuçlandirabilseydik ilk yari maçi koparabilirdik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasinda Konyaspor’u konuk eden MKE Ankaragücü 0-0’lik skorla berabere kaldi. Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda karsilasmayi degerlendiren MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Dalci, karsilasmanin bekledikleri gibi zorlu geçtigini belirtti.

Dalci, “Geçen sezon bu ligde dogru isler yapan, kompakt oynayan, disiplinli bir takima karsi oynadik. Biz oyun olarak ilk yari maçi koparabilirdik. Ilk yari oyunu forse ettik diyebilirim. Geçis oyunlarini çok dogru yaptik. Ilk yari çok uyumlu oynadigimizi düsünüyorum. Finalde girdigimiz pozisyonlari sonuçlandirabilseydik ilk yari maçi koparabilirdik. Ikinci yari biraz daha dengeli bir maç oldu. Son 20 dakika gelgitli bir maç oldu, iki takim da kazanabilirdi. Duran top harici pozisyon verdigimizi hatirlamiyorum. Takimin uyumundan, tempodan, mücadeleden memnunum. Bir puan da bu ligde önemli” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA