Kartepeli Biniciler Birinci Oldu

Kartepe Belediyespor Binicilik Kulübü sporcularindan Ceylin Seymen ve Elif Ülker, Genç Atlar Türkiye Sampiyonasi’nda birincilik elde etti.

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafindan 6-7 Agustos tarihleri arasinda Gebze Atlispor Kulübü’nde düzenlenen Genç Atlar Türkiye Sampiyonasi müsabakalarinda Kartepe Belediyespor Binicilik Kulübü sporcularindan Ceylin Seymen, PIII kategorisinde 65 ve 70 santimetre parkurda iki birincilik, Elif Ülker ise PII kategorisinde 50 santimetre parkurda birincilik elde etti.

Kartepe Belediyespor bünyesinde spor yapan gençlerin basarilariyla her zaman gurur duydugunu belirten Kartepe Belediye Baskani, "Gebze’de düzenlenen yarismada iki sporcumuz birinci olarak bizleri sevindirmistir. Gençlerimize yapilan her yatirim gelecege yapilmaktadir. Gençlerimizin her alanda spor yapmalari bizleri her zaman mutlu etmistir. Insallah gençlerimizin bu basarilari devam edecektir. Bu basarinin gelmesinde emegi olan herkese tesekkür ediyorum. Bizlerde destegimize devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA